ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 16-3-2016

Αγαπητοί μας Συνεργάτες και Φίλοι

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση στις 9-3-2016  του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Σπηλαιολογίας για Προχωρημένους (Σεμιναρίου Β΄Βαθμού), το Δ.Σ. της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας (Ε.Σ.Ε.) σας γνωστοποιεί το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιστημονικής & Αθλητικής Σπηλαιολογίας για αρχαρίους (Α΄Βαθμού) τρίμηνης διάρκειας, το οποίο όπως σας είναι γνωστό πραγματοποιείται κάθε χρόνο με θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, που προσφέρουν στους υποψήφιους Σπηλαιολόγους τη βασική, αλλά και ουσιαστική υποδομή για την επιτυχή και ασφαλή ενασχόλησή τους με τη Σπηλαιολογία.

To Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους τους ομιλητές και εκπαιδευτές για τη συνεργασία και πολύτιμη προσφορά τους.

Το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει την προσεχή Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, στις 20.00΄ακριβώς στην Αίθουσα των Γραφείων της Ε.Σ.Ε. οδός Σίνα 32 – Αθήνα. Τα Θεωρητικά μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και τα Πρακτικά Σάββατο – Κυριακή.

Το Δ.Σ. σας παρακαλεί να ενημερώσετε όσους/ες από το περιβάλλον σας ενδιαφέρονται, ώστε να παρακολουθήσουν από την αρχή όλη τη σειρά των μαθημάτων, που θα τους εξασφαλίσει πολύτιμα εφόδια για την επαφή τους με όλες τις σχετικές επιστήμες (παλαιοντολογία, γεωλογία, αρχαιολογία, βιολογία, κλιματολογία, ιατρική, τοπογραφία, αρχιτεκτονική, φωτογραφία κ.λπ)

Απαραίτητη για την παρακολούθηση των μαθημάτων είναι η δήλωση – εγγραφή στο τρίμηνο Πρόγραμμα, που θα συνοδεύεται από ιατρική βεβαίωση (από παθολόγο ή καρδιολόγο) για την καλή υγεία των νέων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Με χαιρετισμούς και Ευχές για Καλό τριήμερο

Για το Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε.

Δρ. ΚΩΝ. ΜΕΡΔΕΝΙΣΙΑΝΟΣ, Πρόεδρος

ΓΡΗΓ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Γενικός Γραμματέας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *