Έναρξη του νέου Εκπαιδευτικού Προγράμματος Σπηλαιολογίας

Mε ανανεωμένο και εμπλουτισμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιστημονικής & Αθλητικής Σπηλαιολογίας για αρχαρίους  αρχίζει την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019  το τρίμηνης διάρκειας νέο Σεμινάριο, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο με θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, που προσφέρουν στους υποψήφιους Σπηλαιολόγους τη βασική, αλλά και ουσιαστική υποδομή για την  επιτυχή και ασφαλή ενασχόλησή τους με τη Σπηλαιολογία.

To Δ.Σ. της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας ευχαριστεί θερμά όλους τους Καθηγητές, ομιλητές και εκπαιδευτές έμπειρα μέλη της Ε.Σ.Ε. για την  συνεργασία και πολύτιμη προσφορά τους.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιστημονικής και Αθλητικής Σπηλαιολογίας αρχίζει την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 , στις  20.00΄ακριβώς στην Αίθουσα των Γραφείων της Ε.Σ.Ε. οδός Σίνα 32 – Αθήνα. Τα Θεωρητικά μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και τα Πρακτικά Σάββατο – Κυριακή.

Το Δ.Σ.  της Ε.Σ.Ε. παρακαλεί να ενημερώσετε όσους/ες από το περιβάλλον σας ενδιαφέρονται, ώστε να παρακολουθήσουν από την αρχή όλη τη σειρά των μαθημάτων, που θα τους εξασφαλίσει πολύτιμα εφόδια για την επαφή τους με όλες τις σχετικές επιστήμες (παλαιοντολογία, γεωλογία, αρχαιολογία, βιολογία, κλιματολογία, ιατρική, τοπογραφία, αρχιτεκτονική, φωτογραφία, οργάνωση εξερευνήσεων κ.λπ)

Απαραίτητη για την παρακολούθηση των μαθημάτων είναι η δήλωση – εγγραφή στο τρίμηνο Πρόγραμμα, που θα συνοδεύεται από ιατρική βεβαίωση (από παθολόγο ή καρδιολόγο) για την καλή υγεία των νέων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.

 

Δηλώσεις συμμετοχής:  Σίνα 32 – 1ος όροφ. τηλ. 210 3617824 –  210 3643476

Δευτέρα , Τετάρτη  7 – 10  μ.μ.

Email : ellspe@otenet.gr

 

 ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ