Ετοιμάστε τις Παρουσιάσεις σας για την 12η Π.Σ.Σ.



Όπως ήδη γνωρίζετε η φετινή 12η Πανελλήνια Σπηλαιολογική Συνάντηση διοργανώνεται από τον Ευπαλίνο και θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Σεπτεμβρίου στη Σάμο.



Σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία για την υποβολή Παρουσιάσεων και Εργασιών λήγει στις 15 Ιουνίου. Θα είναι καλό να στείλουμε όσες περισσότερες Παρουσιάσεις και Εργασίες, Φωτογραφίες για τον διαγωνισμό και Βίντεο, ώστε να προβληθεί η πλουσιότατη δράση μας για τον τελευταίο χρόνο.


Παρακαλούνται τα Μέλη μας που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν τις Εργασίες τους ή θέλουν να βοηθήσουν στην κατασκευή και την παρουσίαση του καθιερωμένου πλέον Ετήσιου Απολογισμού Δράσης της Ε.Σ.Ε. και των φετινών Εξερευνητικών Αποστολών (Μαύρη, Καστοριά, Ψαρή, Αστράκα κλπ), να επικοινωνήσουν το συντομότερο με την Γραμματεία της Εταιρείας.


Παρακαλούνται επίσης οι υπεύθυνοι των Τ. Τ. της Ε.Σ.Ε. να μεριμνήσουν για την παρουσίαση της δράσης τους. Είναι προτιμότερο για κάθε Τ. Τ. να συντάξει και να παρουσιάσει τον δικό του Απολογισμό. Εναλλακτικά οι υπεύθυνοι των Τ. Τ. μπορούν να αποστείλουν υλικό από τις δραστηριότητές τους για να συμπεριληφθεί στον γενικό απολογισμό της Εταιρείας. 


Και σε αυτή την Πανελλήνια, η Ε.Σ.Ε. θα δώσει βροντερό παρόν!

1η Εκύκλιος

2η Εγκύκλιος

Αίτηση συμμετοχής

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.