Η Ιστοσελίδα μας
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Σ.Ε.
Τα Κεντρικά Γραφεία είναι ανοικτά κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΕΤΑΡΤΗ, ώρες 20.00΄- 22.30΄ τηλ. 210 3617824

Aνακοινώσεις Δημοφιλή Τα νέα μας

Το νέο Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε.
Το Δ.Σ της 5-04-2013.
Το Δ.Σ της 11-04-2011
Το Καταστατικό της Ε.Σ.Ε.
 
Το Δελτίο της Ε.Σ.Ε.
Αποστολές - Εξερευνήσεις - Επισκέψεις
Ξένες Αποστολές στην Ελλάδα
Σπηλαιολογικά Δρώμενα - Ελλάδα
 
Ανεξέλεγκτες Χωματερές τα Σπήλαια της Ελλάδας
Παρέμβαση για το Σ.Ν. για τις Α.Π. Ενέργειας
Σπηλαιοβάραθρο Σταυροκοράκι
Μουρσί στο Πετάσι
     
Menu Επιλογών
Η Εταιρεία
Τοπικά Τμήματα
Νέα
Εκπαίδευση
Βιβλιοθήκη
Εκδόσεις
Αρχείο Σπηλαίων
Προστασία Σπηλαίων
Σπηλαιοδιάσωση
Βιοσπηλαιολογία
Γεωλογία
Σύνδεσμοι


ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΤΟΜΟΙ «ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ Ε.Σ.Ε.»
& 14ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΑΣ
Υπάρχουν διαθέσιμοι τόμοι του «ΔΕΛΤΙΟΥ της Ε.Σ.Ε.» (22 τόμοι), καθώς και οι δύο τόμοι των πρακτικών του 14ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Σπηλαιολογίας, μαζί με τον τόμο των περιλήψεων και το CD, που οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από την Ε.Σ.Ε. στην Αθήνα.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο email:ellspe@otenet.gr


 
25/11/2010: Ενημερωτικό Δελτίο της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  ΔΕΛΤΙΟ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ   ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι ,                                                                 Αθήνα, 25-11-2010

από σήμερα εγκαινιάζουμε ένα τακτικό Ενημερωτικό Δελτίο, με το οποίο θα πληροφορούμε όλα τα Μέλη της Ε.Σ.Ε. για ό,τι συμβαίνει στην Εταιρεία μας.

Θα σας πληροφορούμε, όπως έχουμε υποχρέωση για τις αποφάσεις, που λαμβάνονται στο Δ.Σ., τα προγράμματα εκδηλώσεων και σεμιναρίων, τα εξερευνητικά προγράμματα και λοιπές δραστηριότητες των Μελών της Ε.Σ.Ε.

1.     ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ  Δ.Σ.  ΣΤΗΝ  Ε.Σ.Ε.:

Ύστερα από σχεδόν οκτάμηνη μη ουσιαστική λειτουργία του Δ.Σ. (από 23-03-2010, ημέρα της Τακτικής Γεν. Συνέλευσης ) , των παραιτήσεων Προέδρου και έξι Μελών του Δ.Σ. στις 26-10-2010  και της αντικατάστασης αυτών από τους τέσσερις πρώτους επιλαχόντες στις 23-11-2010, σύμφωνα με το Καταστατικό της Ε.Σ.Ε.,  το Δ.Σ. ανασυγκροτήθηκε σε σώμα, ως εξής:

Πρόεδρος: Ομ. Καθηγ. Μιχ. Δερμιτζάκης, Αντιπρόεδρος: Επ. Καθηγ. Κων. Μερδενισιάνος, Γεν. Γραμματέας (ασκών και καθήκοντα Ειδικού Γραμματέα) Ευάγ. Τσίμπανης, Ταμίας: Δημ. Χατζηλιάδης, Βοηθός ταμία: Π. Δελτούζος, Έφορος υλικού: Ευάγ. Καβαλιέρος, Επόπτης κτηρίου: Παν. Πλέσσιας, Έφορος Αρχείου: Γρηγ. Παπαδόπουλος.

Το Δ.Σ. είναι προσωρινό, με αντικειμενικό σκοπό να προκηρύξει αρχαιρεσίες εντός του προσεχούς Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το Καταστατικό της Ε.Σ.Ε.

 

2.     ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ :

Σας κοινοποιούμε το Πρόγραμμα των πρώτων διαλέξεων, που καθιερώνει το Δ.Σ. για τον μήνα Δεκέμβριο 2010, κάθε Τετάρτη , ώρα 20.00΄στα Γραφεία της Εταιρείας – Σίνα 32, 1ος όροφος.

Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2010: « Σπηλαιο-ορυχεία: Εκμετάλλευση ορυκτού πλούτου». Ομιλητής: Δρ. Ιωάννης Μπασιάκος, Δ/ντής ερευνών Αρχαιομετρίας  Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος».

Τετάρτη 8η Δεκεμβρίου 2010: « Γένεσις και κατακλυσμός». Ομιλητής: Ομ. Καθηγητής Παν/μίου Αθηνών Μιχαήλ Δερμιτζάκης, Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΣΕ.

Τετάρτη 15η Δεκεμβρίου 2010: « Τα σπήλαια ως χώρος κατοίκησης του προϊστορικού ανθρώπου». Ομιλητής: Επ. Καθηγητής Παν/μίου Αθηνών Κωνσταντίνος  Μερδενισιάνος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της ΕΣΕ.

 

3.     ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΣΠΗΛΑΙΩΝ  ΠΡΟΣ  ΕΡΕΥΝΑ:

Στα Γραφεία της Εταιρείας υπάρχουν ορισμένα αιτήματα προς μελέτη και προγραμματισμό από τα ενδιαφερόμενα Μέλη της Εταιρείας.